لیزر فرکشنال co2 یکی از مدرن‌ترین و تاثیرگذارترین فناوری‌های لیزر مرتبط با جوان‌سازی و درمانی است. تاثیرات شگفت‌انگیز لیزر فرکشنال باعث شده که بسیاری از کلینک‌های تخصصی و پزشکان، استفاده از دستگاه‌های تولیدشده مرتبط فناوری سی او تو فرکشنال را به مراجعان خود توصیه کنند. در ادامه به صورت کامل و دقیق با فناوری لیزر co2 فرکشنال، کاربردها و عوارض استفاده از آن آشنا می‌شویم.

فناوری لیزر co2؛ جوان‌سازی و درمان با یک لیزر

در پاسخ به سوال لیزر co2 چیست باید بگوییم که لیزرهای CO2 fractional با ایجاد ستون‌های تخریبی (microscopic thermal injury zone)  در پوست، عمل لایه‌برداری را انجام می‌دهند. به دلیل سالم بودن بافت‌های اطراف ترمیم، عمل لایه‌برداری سریع‌تر انجام شده و عوارض لیزر فرکشنال را به حداقل می‌رساند. استفاده از لیزر سی او دو موجب افزایش سرعت بازسازی سلولی و تحریک کلاژن‌سازی می‌شود؛ دلیل این موضوع نیز لایه‌برداری، به‌دلیل ایجاد حرارت در مجاورت ستون‌های تخریبی عنوان شده است. اين سيستم‌ها از سال 2004 موفق به اخذ تاييديه FDA شدند. این تاییدیه به‌همراه نظرات مثبت متخصصان، لیزر co2 فرکشنال را به یکی از بهترین گزینه‌ها در انتخاب لیزرهای جوانسازی و درمانی پوست تبدیل کرده است. ليزر co2 برای رفع چین و چروک (wrinkle)، ضايعات پيگمانته، جوانسازی پوست (resurfacing)، درمان ملاسما و رفع اسكار آكنه استفاده می‌شود.

فناوری لیزر co2 به دو صورت استمپی و اسکنری هستند که در سیستم‌های استمپی به‌دلیل اعمال کلیه دات‌ها در یک زمان و بالابردن حرارت موضعی، امکان انجام درمان در ضایعات هایپر پیگمانی با ریسک بالاتری همراه خواهد بود.

در سیستم‌های اسکنری، توسط اسکنر که حاوی دو آینه  روی دو موتور بسیار حساس و دقیق قرار گرفته اند. ستون‌های تخریبی به‌صورت متوالی در پوست ایجاد شده‌اند. با استفاده از الگوهای مختلف تابشی، امکان درمان ضایعات بسیاری در همه تایپ‌های پوستی امکان پذیر است. از جمله برتری‌های لیزر co2 فرکشنال، استفاده از موتورهای اسکنر بسیار قدرتمند و با کیفیت است. به کمک این قابلیت، امکان تغییر فاصله بین دات‌ها و افزایش سطح لایه‌برداری شده وجود خواهد داشت.

 

 

آشنایی با فناوری و نحوه کار تکنولوژی co2

از سال‌ها پیش استفاده از لیزر دی اکسید کربن برای درمان استفاده می‌شود. CO2 فرکشنال را می‌توان نسل جدید لیزرهای دی اکسید کربن (لیزر فرکشنال دی اکسید کربن) به حساب آورد. لیزر سی او دو با استفاده از انرژی نوری بسیار کوتاه پالس (UltraPulsed) کار می‌کنند. با توجه به کوتاه بودن پالس لیزر، آسیب‌ها و عوارض استفاده از لیزر co2 به حداقل کاهش می‌یابد.

چهار مد مختلف لیزر فرکشنال؛ طول موج لیزر co2

در لیزر سی او دو فرکشنال، از گاز دی اکسید کربن به‌عنوان ماده فعال استفاده می‌شود. این لیزرها طول موج 10600 نانومتر را ساطع می‌کند. با توجه به جذب مناسب آب در این طول موج، آب کروموفر مورد نظر بوده که لیزر فرکشنال را در گروه لیزرهای لایه‌بردار (Ablative) قرار می‌دهد. امروزه لیزرهای Co2 به‌صورت چهار مُد Super Pulse، CW با پهنای پالس در حد میلی‌ثانیه (Continuous Wave)، Ultra Pulse پهنای پالس در حد میکروثانیه و در نهایت مُد فرکشنال (Fractional) به صورت تخصصی توسط متخصصان استفاده می‌شود.

کاربرد تکنولوژی فرکشنال؛ لیزر co2 برای جای جوش و رفع چین و چروک

فناوری لیزر co2 کاربردهای درمانی بسیاری دارد. از این فناوری برای لک صورت، جای جوش و از بین بردن زگیل هم استفاده می‌شود. مهم‌ترین کاربردهای لیزر سی او دو فرکشنال به شرح زیر است:

  • درمان هایپرپیگمنتیشن (لکه‌های تیره‌ی پوست)
  • از بین بردن چین‌وچروک‌ها
  • درمان جای زخم یا اسکار ناشی از آسیب‌ها، جوش‌ها و آکنه‌ها
  • درمان شل شدگی و افتادگی پوست

CO2 فرکشنال یکی از برترین فناوری‌های از بین بردن چین و چروک است. با استفاده از این لیزر و حذف کلیه چین‌‌وچروک‌ها، جوان‌تر به نظر برسید. جای زخم روی پوست، جای اسکار و جوش در میان مردم بسیار رایج است. با استفاده از لیزر فرکشنال برای درمان جای جوش، به راحتی می‌توانید این آسیب‌ها را از بین ببرید و فرآیند جوانسازی را به انجام برسانید. شما حتی می‌توانید از لیزر co2 برای جای بخیه و رفع کامل آن نیز استفاده کنید.

کاربرد درمانی لیزر فرکشنال co2؛ تجربه درمان زگیل تناسلی تا لابیا پلاستی

لیزر co2 فرکشنال به‌دلیل بهره‌مندی از فناوری لیزر فرکنشال، کاربردهای درمانی فراوانی دارند. برای رفع نواقص پوستی با کم‌ترین درد و عوارض، لیزر سی او دو فرکشنال را انتخاب کنید. از جمله کاربردهای این تکنولوژی به شرح زیر است:

  • درمان جای جوش
  • درمان جای خال
  • درمان لک صورت
  • درمان زگیل تناسلی
  • از بین بردن کک و مک
  • لایه‌برداری و جوان‌سازی پوست
  • لابیا پلاستی

برای بهره‌مندی از بهترین نتیجه و دوری از عوارض احتمالی، حتما به کلینیک‌های زیبایی معتبر و پزشکان حاذق و مجرب مراجعه کنید. پیش از درمان، حتما درباره دکتر متخصص و سابقه او تحقیقات لازم را انجام دهید.